Fermentované Kampotské čierne korenie v soli 40g

Kód: 1789
Novinka Tip
€8,90 / ks
Skladom (>5 ks)

Šťavnaté, slané a neuveriteľne aromatické kampotské bobule, ktoré po fermentácii doslova explodujú chuťou. Luxusné korenie, ktoré zmení každý steak aj cestoviny na zážitok.

Detailné informácie

Podrobný popis

Fermentované Kampotské čierne korenie v soli 40g

Kampotské čierne korenie fermentované v soli

Fermentované Kampotské čierne korenie v soli 40g
Kambodža Pôvod
Fermentované Kampotské čierne korenie v soli 40g
Dec 2024 - Feb 2025 Zber
Fermentované Kampotské čierne korenie v soli 40g
40g vrecúško Opakovane uzatvárateľné   
Fermentované Kampotské čierne korenie v soli 40g
Ručne balené
Fermentované Kampotské čierne korenie v soli 40g
Po otvorení je potrebné korenie skladovať v chladničke 
Fermentované Kampotské čierne korenie v soli 40g
100% Prírodné Bez ožarovanie a chemických prísad
Fermentované Kampotské čierne korenie v soli 40g
Nepoužívať v mlynčeku

Ručne zbierané čierne kampotské bobule sa po zbere nasolia a nechajú prirodzene fermentovať, čím získajú úplne inú dimenziu chuti. Sú šťavnaté, mäkké a explodujú intenzívnou arómou. Kombinujú ostrú korenistosť s umami, jemnou slanosťou a tónmi citrusov. Otvárajú nový svet, kde korenie chutí ako luxusná ingrediencia, nie len doplnok. Ideálne na steaky, cestoviny, ryby.

Fermentované Kampotské čierne korenie v soli 40g
Fermentované Kampotské čierne korenie v soli 40g

Plody kampotského korenia pochádzajú z rastliny Piper nigrum, ktorá je šľachtená so zreteľom na zachovanie autenticity a kvality. Zber a spracovanie tohto korenia sa vykonáva ručne, čo prispieva k zachovaniu jeho výnimočných vlastností. Plody sa zbierajú v určitých fázach zrenia, čím sa zachytia plody v rôznych chuťových fázach.

Jemnosť a jedinečný charakter kampotského korenia ho robia obľúbeným medzi gurmánmi a šéfkuchármi po celom svete. Používa sa na obohatenie chuti rôznych jedál, ako sú ryby, mäsové pokrmy, omáčky, šaláty a dokonca aj dezerty.

Je dôležité zdôrazniť, že kampotské korenie je chránené značkou pôvodu a kvality "Geografické označenie", ktorá zaručuje jeho autenticitu a pôvod. Tento špeciálny druh korenia je nielen kulinársky poklad, ale aj súčasťou kultúrnych tradícií a dedičstva regiónu Kampot v Kambodži.


Fermentované Kampotské čierne korenie v soli 40g

Dodatočné parametre

Kategória: ČIERNE KORENIE
Krajina pôvodu: Kampot Kambodža
? Čistá hmotnosť: 20-40g
Balenie: Vákuové balenie v ZIP vrecúšku
Zloženie: Čierne korenie, voda, soľ
Latinský názov: Piper nigrum

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola