Divoké korenie zahalené do tajomstva hustých džunglí severnej Sumatry korenie Andaliman. Poklad, ktorý ukrýva príbehy starovekého kmeňa Batak. Tento odvážny ľud, ktorý žije v súlade s divokou prírodou ostrova, odhalil svetu kúzlo Andalimanu, korenia, ktoré je srdcom ich tradičnej kuchyne. Jeho jedinečná citrusová esencia a živá štipľavosť premenili jednoduché sumatranské pokrmy na majstrovské diela, ktoré rozprávajú o generáciách batakovej múdrosti a kulinárskeho umenia.
Andalimánske korenie je zbierané na malých vetvičkách , ktoré sú tiež plné chutí takže ich nezahoďte! Bobuľky korenia ktoré sa ľahko drvia si oberte do mlynčeka, alebo mažiara a vetvičky si môžete odložiť na neskôr , môžete si ich vyvariť v polievkach alebo omáčkach , ktoré následne precedíte cez jemné sitko, alebo ich hodiť spolu s ostatným korením do nádobky určenej na vyváranie korenia v hrnci.
Zbierajú sa ručne vo voľnej prírode v nadmorskej výške 1400 mnm. Po vysušení ostane z desiatich kilogramov čerstvých plodov len jeden kilogram čistého korenia a preto má prívlastok vzácne korenie .