Biele korenie Madagaskar

Kód: 345/20G 345/40G Zvoľte variant
€3,20 / ks €5,40 / ks od €3,20 / ks
Skladom (>5 ks) Vypredané Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

Biele korenie získava svoju farbu stratou čierneho oplodia . Naše biele korenie stráca svoje oplodie samovoľne pri dosiahnutí úplnej zrelosti

Detailné informácie

Darček k objednávke nad 40€
Darček k objednávke nad 40€
Pri objednávke nad 40€ vám pribalíme balíček korenia ZADARMO
Doprava ZDARMA už od 45€
Doprava ZDARMA už od 45€
Pri objednávke nad 45€ vám ju pošleme na výdajné miesto PACKETA úplne ZADARMO

Podrobný popis

Pôvod Bieleho korenia

Biele korenie získava svoju farbu stratou čierneho oplodia. Naše biele korenie stráca svoje oplodie samovoľne pri dosiahnutí úplnej zrelosti, a tým získa krásnu jemnú vôňu bez odpudivého zápachu. Pochádza z chránenej oblasti na severe ostrova Madagaskar.

 

Ako chutí Biele korenie ?

Biele korenie má krásnu korenistú vôňu za ktorú vďačí dlhému dozrievaniu na rastlinách pieprovníka. V našom bielom korení nenájdete žiadny odpudivý zápach , ale iba krásnu korenistú vôňu za ktorú vďačí dlhému dozrievaniu na rastlinách pieprovníka. Chuť je jemná bez drevitých tónov čierneho korenia , ale po rozdrvení je stále dosť korenistá.

 

Použitie

Biele korenie sa používa v rôznych ázijských kuchyniach, a to najmä v čínskych a vietnamských jedlách. Tradične sa používa na ochutenie polievok, kreviet a rýb. V Európe sa za používanie bieleho korenia nemusia hanbiť najmä škandinávske krajiny, kde je nenahraditeľnou súčasťou švédskych mäsových guličiek. Pre svoju chuť, ktorá je stále dosť korenistá sa veľmi dobre hodí do rôznych krémových polievok, omáčok, dipov, pri ktorých nám nenaruší krásnu bielu textúru jedla.  

Po otvorení odporúčame zvyšný obsah balenia presypať do sklenenej uzatvárateľnej nádoby.

 

Dodatočné parametre

Kategória: ČIERNE KORENIE
Krajina pôvodu: Madagaskar
? Čistá hmotnosť: 20-40g
Balenie: Kompostovateľné vrecúško
Latinský názov: Piper nigrum

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: