Kampotské čierne korenie Kambodža

Kód: 1792/20G 1792/40G Zvoľte variant
Novinka Tip
€3,90 / ks €6,90 / ks od €3,90 / ks
Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

Intenzívne, voňavé a ručne zbierané korenie z kambodžského Kampotu. Ostré, citrusové a neuveriteľne čerstvé. Presne také, aké má pravé čierne korenie byť.

Detailné informácie

Podrobný popis

Kampotské čierne korenie Kambodža

Kampotské čierne korenie

Kampotské čierne korenie Kambodža
Kambodža Pôvod
Kampotské čierne korenie Kambodža
Dec 2024 -Feb 2025 Zber
Kampotské čierne korenie Kambodža
40g vrecúško Opakovane uzatvárateľné   
Kampotské čierne korenie Kambodža
Ručne balené
Kampotské čierne korenie Kambodža
100% Prírodné Bez ožarovanie a chemických prísad


Kampotské čierne korenie je jedinečné vďaka svojej chuťovej komplexnosti ktorá je ovocná, kvetinová a má jemne pikantné tóny čierneho korenia. Toto korenie sa pestuje v tropickej klíme Kampotu, kde prírodné podmienky - pôda, slnečné svetlo a vlhkosť - poskytujú ideálne prostredie pre jeho rast a vývoj.

 Zelené bobule sa zbierajú ručne v momente, keď majú najviac arómy, a sušia sa na slnku, kde získajú svoju typickú tmavú farbu a intenzívnu vôňu. Chuť je čistá, ostrá a pritom prekvapivo komplexná s tónmi citrusov, čerstvých bylín a jemného eukalyptu.

Kampotské čierne korenie Kambodža
Kampotské čierne korenie Kambodža

Plody kampotského korenia pochádzajú z rastliny Piper nigrum, ktorá je šľachtená so zreteľom na zachovanie autenticity a kvality. Zber a spracovanie tohto korenia sa vykonáva ručne, čo prispieva k zachovaniu jeho výnimočných vlastností. Plody sa zbierajú v určitých fázach zrenia, čím sa zachytia plody v rôznych chuťových fázach.

Aký je rozdiel medzi čiernym a červeným kampotským korením?

Čierne kampotské korenie
Zberá sa ešte zelené, v plnej sile, keď je plné arómy, ale ešte nie je sladkasté. Suší sa na slnku, kde prirodzene sčernie. Má ostrú, čistú pikantnosť, tóny citrusov, eukalyptu a čerstvých bylín. Je to univerzálne korenie na každodenné varenie – od mäsa cez omáčky až po šaláty.

Červené kampotské korenie
Zreje na kríkoch oveľa dlhšie, až kým bobule prirodzene nesčervenajú. Zbiera sa ručne, po jednom zrne. Má úplne inú chuť: ovocnejšiu, sladkastú, pripomína lesné ovocie, sušené jahody a med. Stále je pikantné, ale oveľa jemnejšie a hlbšie. Hodí sa na steak, ryby, cestoviny, syry a dokonca aj dezerty.


Kampotské čierne korenie Kambodža

Dodatočné parametre

Kategória: ČIERNE KORENIE
EAN: Zvoľte variant
Krajina pôvodu: Kampot Kambodža
? Čistá hmotnosť: 20-40g
Balenie: Zip uzatvárateľné vrecúško
Latinský názov: Piper nigrum

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola