Palakkad Masala zmes korenia Kérala India

Kód: 555
Akcia Výpredaj
€5,90 –50 %
Palakkad masala web
€5,90 –50 % €2,95 / ks
Skladom (>5 ks)

MINIMÁLNA TRVANSLIVOSŤ DO KONCA 06/23

Palakkad brahmani vyznávajú svoju vlastnú kultúru, ktorá je jedinečná a nezabudnuteľná tak ako Palakkadská kuchyňa. Tá sa zaraduje medzi veľmi tradičné až pôvodné indické kuchyne , kde väčšina

Detailné informácie

Podrobný popis

Pôvod Palakkad masala

Palakkad brahmani vyznávajú svoju vlastnú kultúru, ktorá je jedinečná a nezabudnuteľná tak , ako Palakkadská kuchyňa. Tá sa zaraďuje medzi veľmi tradičné až pôvodné indické kuchyne , kde väčšina receptov zostáva v rodine a odovzdáva sa len z generácie na generáciu. Nám sa však podarilo získať túto pôvodnú unikátnu zmes korenia , ktorú si určite zamilujete. Obyvatelia Palakkadu sú väčšinou vegetariáni  a pri tejto zmesi korenia zistíte, že aj zeleninové curry môže byť viac ako len dobré.

Ako chutí Palakkad masala ?

Chuť tejto unikátnej zmesi je svieža , chuťovo je dominantný zelený kardamóm, zázvor , bazalka Tulsi a na záver vás jemne zahreje jej jemná pálivosť ,ktorá jej náramne pristane. Ako každá zmes v našej ponuke aj Palakkad masala je namiešaná len s prvotriednych čerstvých korenín. 

Použitie

Pri tejto zmesi sú dvere do vašej kulinárskej fantázie otvorené dokorán. Či už preferujete zeleninové curry s kokosovým mliekom alebo grilovanú zeleninu či krevety ,táto zmes pasuje naozaj všade. Vychutnajte si túto unikátnu zmes korenia,  s ktorou určite zabodujete u každého milovníka Indickej kuchyne.      

Po otvorení odporúčame zvyšný obsah balenia presypať do sklenenej uzatvárateľnej nádoby.

Dodatočné parametre

Kategória: Indické zmesi korenia
Krajina pôvodu: India - Kérala
Zloženie: Zelený kardamóm , klinček , škorica , čierne korenie , koriander , fenikel , mak , muškátový oriešok , badián , semienka bazalky Tulsi , bobkový list , kvet muškátového orieška , rímska rasca , čili papričky , zázvor
Balenie: Čierne zip uzatvárateľné vrecúško
Čistá hmotnosť: 40g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: